Despre noi

Suntem foarte cunoscuti celor familiari cu lumea ceramicii.

Reprezentam o companiei, ce este lider mondial in domeniul producției Gresiei si Faiantei Marazzi – cu fabrici in Italia,Spania, Franta, Rusia si Statele Unite.
Fillippo Marazzi, fondatorul grupului, si bunicul actualului presedinte, a pus bazele primei fabrici in Sassuolo in 1935. In anii 50 compania a inregistrat cresteri insemnate datorita cererii foarte mari de pe piata italiana.

Anii ’70, caracterizati de mari transformari, a fost perioada cand Pietro Marazzi, fiul fondatorului, a preluat compania si a introdus procedeul “single firing” ce reduce timpul si costurile de fabricatie. Single firing este practic procedeul de fabricatie al gresiei portelanate.

Apoi, in anii 80, fiul lui, Filippo, preia compania si sub conducerea acestuia, si-a intarit orientarea si prezenta internationala. Prin abordarea globala a pietei si a productiei, s-au deschis noi facilitati de productie in Spania si Statele Unite. In 1985, prin patentul tehnologiei “Firestream”, Marazzi a fost primul si singurul producator din lume ce a introdus  procedeul de glazurare pe un biscuite incandescent.

Acest procedeu are ca efect crearea celei mai rezistente ceramici din lume, avand capacitati tehnice si estetice unice.

Marazzi ofera o gama completa de produse cu peste 50.000 de combinatii de culori, dimensiuni, forme si texturi, ce raspund oricaror cerinte estetice si functionale.

Filozofia Marazzi a fost intodeauna bazata pe  abordarea de tehnologie avansata si la cele mai inalte standarde de calitate. In 1994 am primit certificarea ISO 9001. In plus, ca o marturie de a fi intodeauna liderul, fabrica de la Fiorano a fost prima din lume ce a obtinut standardul EMAS, cel mai evoluat standard la acest moment. Cercetarea si solutiile inovative, atat la nivel de produs cat si la nivelul procesului de productie, au facut din Marazzi liderul tehnologic al domeniului, un model de referinta in productia mondiala de ceramica.

In lumea frenetica in care traim, in jocul urban in care suntem angrenati, SPAZIO VEST va ofera o pata de culoare prin varietatea de produse care ne pot redefini casa si personalitatea.
Astfel, gama complete de produse MARAZZI, RAGNO, ORIGINAL STYLE, sanitare DEVON&DEVON, IMPERIAL, VICTORIA&ALBERT, HATRIA, DURAVIT, JACUZZI, FLAMINIA, bateriile HANSGROHE si GESI, cazile si cabinele JACUZZI, mosaicul BISAZZA, sunt toate elementele care vor crea echilibru si armonie in spatiile de locuit, permitandu-va sa va revigorati si sa va bucurati de confortul de care aveti nevoie.