Site in constructie !

 

SC SPAZIO VEST,  este o firma cu capital privat integral Românesc, infiintata in 2005, ce isi desfasoara activitatea în domeniul comertului de gresie , faianta si obiecte sanitare, de cea mai buna calitate.

Sc SPAZIO VEST SRL, dispune de personal calificat de specialitate cu o solida pregatire profesionala, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.

Suntem un colectiv tânar, generator de idei constructive, aflat în permanenta interactiune si urmarind satisfacerea în totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate în folosul acestora.

Acest lucru este posibil gratie calificarii, ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru de specialisti.

Servicii oferite

SC SPAZIO VEST , ofera produse de cea mai buna calitate clientilor sai. Avad ca furnizori mari, cu renume pe piata din Italia si din lume.

Cei mai mari furnizori ai firmei SC SPAZIO VEST SRL sunt:

  • MARAZZI; TUSCANIA; IRIS; IDEA CERAMICA; HATRIA; DEVON&DEVON; IMPERIAL ( ANGLIA); JACUZZI;  EFFEPI;  HARO; HANSGROHE; RAVAK; ALLPE; EBAN. si altii.

Pe langa vanzarea de gresie, faianta, obiecte sanitare, etc. SPAZIO VEST , oferta si servicii de design clientilor ei, oferindule un ajutor substantial.

           Produse oferite

Pentru a va putea forma o imagine a potentialului nostru, enumeram câteva din produsele comercializate de SC SCPAZIO VEST:

-gresie / faianta; Obiecte sanitare; baterii; accesorii de baie;

calorifere de baie; adezivi, chituri de rost; profile; parchet; mobilier de baie.

Asigurarea calitatii

În dorinta de a imbunatati modul propriu de lucru precum si calitatea serviciilor oferite, SPAZIO VEST, ofera angajatiilor sai traininguri organizate de companie, pentru a veni in intampinarea clientilor cu servicii de cea mai buna calitate.

În conditiile unei concurente acerbe în care, de cele mai multe ori factorul determinant în cumpararea unui produs ori serviciu o reprezinta calitatea si nu pretul, SPAZIO VEST, ofera calitate clientilor sai.

Din 2005 si pana acum SPAZIO VEST este recunoscuta pe piata din Vestul Romaniei si nu numai.

 

Spaziovest Timisoara - Marazzi

Mystone Pietra ideal pentru spatiile de lucru.
Pottery este un nou model de la Marazzi inspirat din traditia placilor ceramice.